Daftarkan Domain Anda Serendah USD0.99=RM4 Sekarang!

Anda ada blog? Laman web? Ada hosting tapi masih menggunakan domain ataupun URL percuma seperti blogspot.com, 110mb.com dan sebagainya? Anda mahu domain anda sendiri yang nampak lebih sempurna, menarik dan profesional seperti www.domainanda.com? Mungkin anda mahu tapi harga pendaftaran domain mungkin mahal bagi anda. Rata-rata harga untuk pendaftaran domain bermula dengan harga serendah RM30 dan boleh menjangkau sehingga RM120 untuk 1 tahun pendaftaran.

Tapi ini peluang terhad untuk anda yang ingin saya kongsikan. Anda boleh dapatkan domain idaman anda dengan harga serendah RM4.00 untuk 1 tahun pendaftaran. Eh, biar betul ni. Ya, ini betul. Promosi harga domain RM4.00=USD0.99+USD0.20 (Yuran ICANN)=USD1.19 ini ditawarkan oleh GoDaddy dan tawaran ini akan tamat pada bila-bila masa. Cepat dapatkan sebelum terlambat!

Ops! Lupa pula, pada anda yang berminat nak dapatkan promosi harga domain USD1.19=RM4.00 dari GoDaddy ni, sila guna kupon ini sewaktu pembayaran : 99DOMAIN

Anda boleh rujuk skrin diatas untuk rujukan.

Jadi tunggu apa lagi? Cepat dapatkan domain idaman anda sekarang. Promosi ini akan tamat bila-bila masa sahaja lagi.

p/s:kod promosi ini sah digunakan untuk sekali bagi satu IP sahaja, saya dah cuba daftar dua domain. Hanya satu domain sahaja dapat didaftarkan dengan harga promosi ini. Jadi pilih nama bagi domain anda dengan betul dan tepat, dan buat keputusan yang tepat dan bijak. Ingat, masukkan kod kupon ni : 99DOMAIN

ENTRI BERKAITAN BARANGKALI:

  1. Domain Percuma Gi.La Untuk Anda! Daftar Sekarang!
  2. Tip-tip Memilih Nama Domain Bagi Web/Blog Anda
  3. Minyak Turun Harga Lagi! Sekarang RM2/liter
  4. UNDILAH: Sudahkah Anda Lakukan Tanggungjawab Anda?
  5. Apabila Anda Ketandusan Idea Untuk Menulis

39 pandangan telah dikongsikan

  1. sufian says:

    giler murah.. thanks bro

    Entri terakhir dari blog sufian ialah..Tambah Kelajuan Firefox

  2. Faiz says:

    takde charge tmbahan ke bro?

    Entri terakhir dari blog Faiz ialah..Manusia Tertinggi Dunia Bergelar Ayah

  3. kewl. nnti torai. tengs!

    Entri terakhir dari blog Sweet Thinker ialah..Memahami Psikologi Lelaki & Wanita

  4. joe says:

    tepat pada masanya huhu.. dah grab dah satu

    Entri terakhir dari blog joe ialah..Technetz.com New Theme

  5. nuaeman says:

    Apsal aku try tak boleh yek..

    Entri terakhir dari blog nuaeman ialah..Ustaz Arief terus berputar alam dan berbohong di 360?

    • ohMalaysiaku says:

      tak boleh ek? cuba clearkan cache dan cookies apa sume..sbb ak wat ok je…

      • nuaeman says:

        Click kat offer domain tu yee yang 1.99 atau camne aku memang nak beli domain nih

        Entri terakhir dari blog nuaeman ialah..Ustaz Arief terus berputar alam dan berbohong di 360?

        • ohMalaysiaku says:

          bukan, ikut langkah ni:

          1. Masukkan domain pilihan kat satu form (kat main page tu) untuk domain registration tu.
          2. Kalau domain available, scroll ke bawah pastu ada satu butang “continue to checkout”.
          3. Ikut je langkah-langkah yang dipaparkan. Pastikan domain yang nak didaftarkan tu hanya untuk 1 tahun.
          4. Akhir sekali masa nak confirm untuk checkout dan untuk pembayaran, anda akan dapat lihat paparan seperti gambar kedua yang saya letakkan kat atas tu. Ok, masukkan kod kupon 99DOMAIN tu.
          5. Klik “Apply Code”. Anda akan diberikan harga baru untuk domain anda. Kalau anda tak masukkan kod tu, domain yang anda akan beli berharga USD10.

          Harap langkah ni dapat bantu anda. :)

  6. nuaeman says:

    mekasih.. dah berjaya beli dah pun.. heheh

    Entri terakhir dari blog nuaeman ialah..Ustaz Arief terus berputar alam dan berbohong di 360?

  7. sufian says:

    aku dah beli.. aku dah post kaedah pembelian kat blog aku dan letak rujukan blog omalaysiaku.com ok

    Entri terakhir dari blog sufian ialah..Tambah Kelajuan Firefox

  8. syuxx says:

    thanks bro! mula-mula aku fikir 2 kali 5 jugak nak beli domain baru utk upcoming project.
    tapi since ada promo coupon ni, aku terus rembat. Thanks bro!

    Entri terakhir dari blog syuxx ialah..Useful blog widget from Wowzio

  9. [...] here it go again. I just stumbled upon this website which is OhMalaysiaku and look out at his blog post. GoDaddy has another TLD domain name promotion! Just like the [...]

  10. [...] bukti dia boleh check dekat blog aku: GoDaddy latest cheap domain coupon #2 | Thumlog! Thanks to OhMalaysiaku for this info. Sekadar membantu sesiapa yang mugkin tengah mencari2 domain name murah untuk buat [...]

  11. CypherHackz says:

    Thanks! Hua3. Mari beli domain lagi. Cukup masa, jual!

  12. zaizab says:

    Tq for the grear info bro. dah beli 1 domain. blogservice2u.com :-)

    ArZeQ.com

  13. zaizab says:

    Ada lah project kecik Viral Marketing… he he

  14. titan says:

    oh. memang murah. nak sambar 1 nih.

  15. Adil says:

    mcm best jek. transaksi pkai pe? kdt kad ke??

    Entri terakhir dari blog Adil ialah..How to bypass any proxy!

  16. [...] Daftarkan Domain Anda Serendah USD0.99=RM4 Sekarang! [...]

  17. zool says:

    Mesti dah abis ni.. Lambat plak tau

    Entri terakhir dari blog zool ialah..Pemikiran Kritis

  18. dd says:

    arrrghhhhhhh!!!
    kecewa aku baca benda ni..
    hadoi..
    apesal la aku lmbt dpt tau psl benda ni..
    mest dah habes promotion dia..
    urghh..
    nak nangis siot..
    rm 4 je tuuuuuuuuuuuu

  19. baloot says:

    aiseh, da abes la pulak.. aduss..
    baru je nak angkat domain baru. hahaha..

    anyway izzat, post terbaru kat thread WC ttg rawanaz, mmg best ayat ko.

    takkan la hosting company takleh support perkara kecik pasal porn tu. server bekap takde kot diorang ni. haha..

    Entri terakhir dari blog baloot ialah..Quote Of The Month (July 2009)

    • ohMalaysiaku says:

      takper bro, ada lagi nanti.. GoDaddy biasa wat promosi camni.

      Pasal post tentang Rawanaz tu. Saya bukan apa, nak salahkan pelanggan betul la, tapi apa yang mereka dah buat sebagai penyedia hosting? Benda2 mudah macam ni sepatutnya mereka dah jelas. Pelanggan akan langgar TOS bila apa yang mereka buat tu tak mendatangkan apa2 tindakan daripada penyedia hosting. Tapi Rawanaz ni bertindak bila semuanya dah terlambat, lepas tu salahkan pelanggan langgar TOS. Sepatutnya, mereka kena buat pengawasan terhadap server2 mereka tu.

  20. Godaddy.com promo code bulletin. Many of the existing Go Daddy promo codes are not valid. Here are the official coupons that are just put out. These coupons will work thru 2010 and 2011. $7.49 Domain names and renewals – Use Godaddy.com coupon codes GOO3, OK9, or ZINE10. 25% discount on orders of $100+ – Use Go Daddy promo code OK25. 30% Discount when you buy any com domain – Use Godaddy coupon OK30. $12.99 SSL Certificates – Use Go Daddy promo codes GOOSSL, OKSSL, or ZINESSL. Host Plan Promo Code – 20% Hosting Discount – Use Go Daddy promo codes OK20H, ZINE20H1 or GOO20H. 10% off any size order – Use Godaddy coupon codes OK7, GOO1 or ZINE8. $5 Off $30 or More – Use Godaddy.com promo codes GOO2 or ZINE9. 20% Off Any order of $50 or more – Use Godaddy coupon code OK8.

  21. How many home runs can you hit…

    Once again, thanks a million for the quality post….

  22. xbox 360 premium says:

    call of duty modern warfare 2 for xbox 360…

    Kung akala mo importante ka sa akin, kung akala mo may tiwala ako sayo, kung akalamo namimiss kita at kung akala mo friend kita隆颅Korek ka dyan!…

Kongsikan Pandangan Anda

CommentLuv badge